
Espresso
25ml - un shot de cafea
Bucura-te de gustul aromat al cafelei la filtru, si primesti din partea casei o cupa de inghetata.
Specialitatea noastra: explorarea universului cafelei si a inghetatei
25ml - un shot de cafea
50ml - doua shot-uri de cafea
100ml - 50ml apa fierbinte, dublu espresso
70ml - Un shot de cafea, 45ml de lapte si crema de lapte. Se poate prepara cu lapte vegtal la costul aditional de 3 lei.
140ml - Un shot de cafea, 115ml de lapte si crema de lapte. Se poate prepara cu lapte vegtal la costul aditional de 3 lei.
210ml - Doua shot-uri de cafea, 160ml de lapte si crema de lapte. Se poate prepara cu lapte vegtal la costul aditional de 3 lei.
290ml - Doua shot-uri de cafea, 240ml de lapte si crema de lapte. Se poate prepara cu lapte vegtal la costul aditional de 3 lei.
Doua shot-uri de cafea, o cupa de inghetata de 60g.
250ml - Presa franceza utilizeaza un pistol pentru a presa si extrage toate uleiurile si aromele existente in cafea. Amestecul este filtrat.
250ml - A fost inventat in anul 1941 de Dr. Peter Schumbohm. Este un dispozitiv din sticla, cu forma clepsidrica.
200ml - Dispozitiv inventat in 2005 de Alan Adler este unul din cele mai rapide si usor de utilizat metode de filtrare a cafelei.
250ml- Dispozitivul a fost inventat in anii 1830 in Berlin, se bazeaza pe principiul de dilatare si contractare a gazelor..
250ml - Este un dispozitiv de filtrare a cafelei inventat de catre japonezii de la Hario, bazat pe designul filtrului creat de Melitta.
60ml de cafea infuzata la rece timp de 24 ore si 140ml de apa tonica
60ml de cafea infuzata la rece timp de 24 ore si 140ml de lapte rece
Doua shot-uri de cafea, 120ml de lapte, o cupa de inghetata, gheata si frisca.
pita greceasca, sunca porchetta, crema de branza, branza edam, salta verde, ardei
pita greceasca, branza tartinabila, branza edam, salata verde, ardei
pita greceasca, halloumi picant/nepicant, ceapa/fara ceapa, zucchini, rosii, ardei, salata verde
salata iceberg, rucola, Halloumi picant/nepicant pe grill, rosii, ardei, ceapa
salata iceberg, rucola, telemea, rosii, ardei, ceapa
salata iceberg, rucola, rosii, ardei, ceapa, felii de portocale
salata iceberg, rucola, rosii, ardei, ceapa, halloumi picant/nepicant pe grill, prosciutto
Vin spumant brut, cu un parfum cu note florale si fructate, cu un echilibru intre gustul catifelat si notele usor acide
750 ml
Corp mediu, note de fructe de padure, aciditate grapefruit
750 ml
O reteta captivanta de vin cu ciocolata traditionala si note fructate
750 ml
Cupaj de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, un vin rubiniu cu reflexii purpurii
750 ml
Un vin dulce, dirijat de note de capsuni si grapefruit
750 ml
Traminer in combinatie cu Sauvignon blanc
750 ml
O combinatie de cabernet sauvignon, shiraz si pinot noir
750 ml
O combinatie armonioasa a florilor de salacam, perelor usor coapte, cojilor de grapefruit si limeta
750 ml
O alternanta placuta de la mar verde pana la lamaie proaspata, cu o aciditate placuta, bine integrata
750 ml
O bere artizanala de culoarea chihlimbarului, mediu acidulata, cu note caracteristice de malt caramelizat, pin si lamaie.
O bere aurie, cu gust amarui, dar catifelat, cu note usor florale
Spuma consistenta, cantitate de hamei moderata, la care se adauga o aroma picanta cu note florale proaspete
Mediu alcoolizata, cu aroma puternica de hamei si "finish" amarui caracteristic
Gustul fin, aroma caramelizata, spuma groasa si densa ofera o nota catifelata
Aroma puternica de hamei isi face loc intr-un mod echilibrat, lasand notele de pin si grapefruit sa se imbine in cel may gentil mod posibil
Gust fructat si racoros, datorita imbinarii echilibrate a cojii de portocale cu hameiul American Cascade. Aroma picanta, distincta, cu citrice si note de grapefruit
Un vin spumant fara alcool, cu un buchet proaspat si fructat
750 ml
500 ml: Ceai negru, coji de citrice, petale de albastrea, frunze de zmeur, zmeura, mure
500 ml: Ceai alb, ceai verde, verbena, lemongrass, coacaze rosii, coji de citrice, bucati de capsuni
500 ml
500 ml: Ceai negru, boabe de cacao, petale de trandafir, petale de florea soarelui
500 ml: Bucati de mere, bucati de portocale, scortisoara, migdale, petale de trandafir, flori de musetel, sofran
500 ml: Bucati de mere, bucati de papaya, macese, verbena, petale de trandafir
500 ml: Bucati de mere, hibiscus, struguri, macese, flori de musetel, capsuni
500 ml: Bucati de mar, radacina de ghimbir, sofran, coji de macese
Ceai negru, coji de macese, coji de citrice, petale de floarea soarelui, petale de albastrea
500 ml: Ceai verde, ceai negru, coacaze rosii, coji de citrice, bucati de capsuni
Un ceai de specialitate, condimentat, inspirat din traditia indiana, cu note dulci-picante. 200 ml: ceai negru, miere, ghimbir, cardamom, scortisoara de Ceylon, cuisoare, unison, fenicul, piper
Un ceai de specialitate, condimentat, inspirat din traditia indiana, cu note dulci-picante. 200 ml: ceai negru, miere, ghimbir, cardamom, scortisoara de Ceylon, cuisoare, anason , fenicul, piper
Un ceai de specialitate, cu un gust dulce-acrisor cu note de mar verde. 300 ml: pulp uscata de cirese de cafea (contine cafeina)
200 ml: Un ceai de specialitate, cu un gust diafan, floral de iasomie, perfect pentru relaxare si detoxifiere