
Cafeaua de specialitate a fost pasiunea nostra inca de la inceput, de aceea am ales sa colaboram cu Guido Coffee, pentru a va oferi, probabil, una din cele mai bune cafele. Pentru ca experienta Creamier se defineste prin contopirea cafelei de specialitate cu inghetata artizanala, specialitate noastra este Affogato, 2 shoturi de espresso si o cupa de gelato.
Pentru iubitorii de experiente noi, punem la dispozitie si metodele alternative, precum Syphon, V60, french press, chemex si aeropress.

La Creamier luam in serios tot ceea ce tine de Gelato artigianale, de aceea avem grija ca sorbeturile noastre sa fie din fructe proaspete, iar inghetata din ingrediente premium. Astfel, gelato nu se distinge de restul inghetatei doar prin arome, ci si prin gustul cald si textura cremoasa.
Ce este cel mai intersant in aceasta industrie este creativitatea, care nu intalneste limite. Astfel, fie ca vorbim despre Caramelul sarat sau faimosul Fistic, la noi veti gasi mereu ceva nou, ceva care iti va face cu ochiul inca de la intrare. Cele florale, precum Lavanda sau Trandafirul, obtinute printr-o reteta proprie, pe infinita lista isi fac aparitia si gusturile copilariei, precum Kinder sau Rafaello.