Povestea Creamier

Cum a inceput...

Artisan Ice Cream scoops Creamier a inceput in vara anului 2015, dintr-o pura pasiune pentru cafea de specialitate si inghetata artizanala. Pentru ca pe piata nu exista inca un loc unde cele 2 se intalneau, ne-am gandit sa cream noi unul, in care cafeaua de specialitate sa intalneasca gusturile inghetatei artizanale.

De-a lungul timpului am incercat sa cream noi arome de inghetata, pentru a putea satisface pana si cele mai rafinate gusturi. Printre aromele care ne-au facut cunoscuti, se numara si cele mai indraznete , precum “Aperol”, “Pepene galben cu gin”, “Lavanda” si “Masala”. Adevarata vedeta a cafenelei este insa fisticul nostru , o combinatie dintre 2 tipuri, unul cules de tanar, neprajit si celalalt matur, prajit si usor sarat, de Persia.

povestea noastra: Adrian si Adina

Cafeaua este prăjită de către Guido, una dintre primele prajitorii locale din Bucuresti. Sortimentele de cafea provin din diferite zone ale globului, iar dintre sortimentele noastre preferate se numără cafeaua din Ethiopia, Costa Rica, Guatemala, Rwanda.


Cu prietenie,
Adrian si Adina Vaduva